loader image

Despre echipa

Avem șansa de a forma o echipă dornică de acțiune, unde fiecare membru este ascultat, și are drepturi egale. Suntem într-o continuă dezvoltare, fiind mereu la curent cu lumea tech.

Calificare

Echipa noastră este acreditată de către StepIT Academy, locul unde ne-am și cunoscut. Fiecare membru din echipa a urmat cursurile academiei de IT/Web, certificate internațional.

Target

Nu există target care să ne oprească. Chiar dacă nu reușim din prima, cautăm și analizăm cele mai bune soluții tehnologice pentru a  duce spre succes task-urile.

Mai multe despre noi

Modul de lucru al companiei noastre este bazat pe conceptul “Sprint Design”, dezvoltat de către echipa Google Ventures, departamentul de investiții în StartUps.

Să gasești o echipă bună nu este greu, dar să gasești una care să îți ințeleagă modelul de business este dificil. Noi, DevHouse, am conceput o ofertă de servicii adaptate nevoilor actuale din piață, dorind să ajutăm la dezvoltarea website-urilor pe teritoriul României.

Trimite o întrebare, cere o ofertă, iar noi te vom ajuta.

Misiunea noastră

Dăm valoare brandului tău printr-o strategie de succes!

01.

Identificam obiectivul

Care este scopul proiectului și care sunt rezultatele dorite?

02.

Concepem strategia online

Strategia actuala te ajută să-ți atingi targetul de business?

03.

Alegem publicul țintă

Ce fel de clienți îți dorești? Cum ajungi la clienții ideali?

04.

Analizam competiția

Cine sunt concurenții de top și cum te distingi?

Sprint Design

Brainstorming

Echipa noastră se reunește pentru a analiza cerințele tale din toate unghiurile. Se studiază ideile venite din partea tuturor membrilor echipei și se selectează cele mai bune propuneri pentru a fi puse în practică.

Analiza și schita UX

În faza de analiză fiecare membru al echipei lucrează individual la studiul punctelor forte și a celor slabe pentru a găsi o variantă care se pliază cel mai bine pe nevoile clienților.

Prototip și validare

În Sprint Design, folosim cuvântul prototip într-un mod ușor diferit față de dezvoltarea standard a produsului. Un prototip de sprint design reprezintă fațada proiectului pe care ne-am imaginat-o în fazele precedente.

Programează o intalnire!

 

Hai să discutam despre proiectul tău, noi îți oferim o oră de consultanță gratuită.

Incepe acum

Contact

Telefon: 0723.35.27.27
Email: contact@devhouse.eu
Adresa: Strada Siriului, Nr. 11, Bucuresti
Program: Luni-Vineri/10-18

Newsletter