loader image

Începe acum să convertești!

Elemente grafice, strategii de promovare, PR, Social Media, toate acestea îți sună ciudat? Pornește la drum într-un mod corect, noi te putem ajuta!

Ești curios ce poate face Marketing-ul Online pentru afacerea ta? Aruncă o privire peste serviciile DevHouse!

 

Branding

Cât de puternică este imaginea brand-ului tău și cât de vizibil este pa piață? Cum te diferențiezi față de concurență?

Citește în continuare

O condiție necesară a oricărei economii aflate în proces de tranziție este existența unui mediu concurențial, deoarece liberalizarea economică impune nu numai acceptarea concurenței, dar și protejarea și stimularea acesteia. Din acest motiv identitatea de brand este un element fundamental al oricărei companii aflate în acest mediu. Pentru a te remarca într-un mediu concurențial acerb este nevoie să acoperi cel puțin elementele de bază ale construirii credibilității în mediul de business: brand, identitate vizuală și logo. 

Identitate înseamnă uniformitate, menținerea acelorași culori, forme și alte componente de grafică pentru toate elementele de branding, dar și unicitate.

Din acest motiv echipa DevHouse pune la dispoziția antreprenorilor un pachet complet de branding care conține:

Nume;
Logo și slogan;
Cromatică și tipologie de fonturi;
Materiale de identitate: cărți de vizită, plicuri, foi cu antet;
Imagerie.

De ce ai nevoie de un brand cu personalitate?

1. Poți impune un preț de top! Prin intermediul unui brand de succes poți impune un preț de top, motivând costurile suplimentare de marketing și producție. Un preț de top se poate considera doar în momentul în care compania ta oferă încredere și calitate.

2. Poți aborda segmente noi de piață! Un brand cu personalitate poate câștiga teren în fața competitorilor prin introducerea unor versiuni de produse care să vizeze un alt segment de piață față de cel obișnuit.

3. Brandul te ajută să câștigi loialitatea clienților, datorită sentimentului de încredere pe care o transmite.

4. Un brand cu personalitate facilitatează penetrarea pe alte piețe. În momenul în care piața este saturată se poate lua în considerare migrarea dintr-o zonă geografică în alta.

5. Un brand de succes oferă garanția furnizorilor și distribuitorilor unui parteneriat productiv și de durată.

6. Brandul de success extinde ciclul de viață al unui produs.

Optimizare Ads & Tracking

Campaniile PPC îți oferă trafic targetat cât și o vizibilitate sporită. Nu îți livrăm doar o campanie, te și ajutăm cu analizarea datelor.

Citește în continuare

Printre cele mai bune modalități de promovare în mediul online regăsim campaniile PPC (pay-per-click). Este de menționat încă de la început că acestea din urmă sunt destul de costisitoare, dar și foarte eficiente și rapide. Acest tip de campanie este ideal dacă ești dispus să aloci un buget adecvat campaniei pentru a aduce trafic relevant într-un timp scurt către site-ul tău pentru a crește vânzările. Pe Internet putem găsi multe platforme care îți oferă posibilitatea de a plăti pentru a te promova, dar Facebook și Google sunt principalii jucători de pe piață.

Echipa DevHouse te poate ajuta cu realizarea de campanii PPC, dar și cu analiza și optimizarea acestora folosind instrumente precum: Google Analytics, Google Tag Manager, Facebook Pixel, Hotjar, FullStory și Metrika.

De ce să fac campanii PPC?

Trafic pertinent. Cu ajutorul campaniilor PPC, poți targeta vizitatorii site-ului în funcție de nevoie și preferințe pentru a mări numărul de conversii.

Vizibilitate sporită. Este clar că brand awareness-ul este extrem de important, datorită campaniilor PPC vei avea o vizibilitate mult mai mare față de celelalte modalități de promovare.

Targetare. Anunțul tău va fi văzut exact de publicul țintă pe care îl alegi.

Analiză și optimizare. Există foarte multe instrumente de analiză a datelor din campaniile PPC. Cu ajutorul lor anunțurile tale vor deveni în timp mai relevante și profitabile.

Social Media Management

Te ajutăm să crești vizibilitatea brandului tău în Social Media și să implementezi o strategie de comunicare coerentă și relevantă.

Citește în continuare

În secolul vitezei Social Media Marketing reprezintă noua formă de comunicare! Prin intermediul SMM poți alege modalitățile de interacțiune cu consumatorii, poți informa clienții actuali, poți atrage noi segmente de clienți, toate pentru cultiva și dezvolta o relație de încredere cu portofoliul tău de clienți.

Echipa DevHouse te poate ajuta cu strategia de comunicare pe Social Media și cu managemenul conturilor de pe rețelele de socializare.

Mai exact ce facem pentru tine:

• Analizăm conturile și activități actuale;
• Analizăm competitorii și publicul țintă;
• Concepem strategia de comunicare;
• Realizăm și administrăm ads;
• Implementăm coduri de remarketing;
• Analizăm rezultatele și optimizăm strategia.

Content Marketing

Dacă îți dorești să te promovezi eficient cu costuri reduse, Content Marketing este răspunsul!

Citește în continuare

Un element cheie în atragerea și fidelizarea clienților este content marketingul, adică realizarea și distribuirea unui conținut relevant, valoros și coerent. Prin intermediul conținutului de calitate se pot crea comunități de consumatori care ajută la construirea unei relații trainice și a unei comunicări productive între brand și consumator.

Echipa DevHouse vine în ajutorul antreprenorilor cu un pachet de content marketing de calitate care are la bază o strategie de comunicare axată pe obiectivele de marketing.

Avantajele unui content marketing de calitate:

• Metodă de promovare eficientă cu costuri reduse
Google sprijină articolele de calitate, poziționându-le în fața celor nerelevante.
• Ca și în cazul brandului, unicitatea face
diferența și vinde mult mai ușor!
Expunere = Încredere! Expunerea este unul dintre cele mai mari beneficii pe care content writingul îl aduce companiei generând feedback și avantajând imaginea firmei.

Unde ai nevoie de content writing?

1. Articole pe website și pe blog
2. Social media (Facebook, Instagram, Twitter, etc.)
3. Newsletter (e-mail marketing)
4. Comunicări organizaționale
5. Studii de caz

Search Engine Optimization (SEO)

Cât de ‘Google Friendly‘ este site-ul tău? SEO te ajută să crești traficul organic și să convertești mai mult!

Citește în continuare

SEO este acronimul de la Search Engine Optimization și reprezintă totalitatea proceselor prin intermediul cărora se optimizează conținutul și elementele din afara site-ului pentru a te clasa pe o poziție cât mai înaltă pe motoarele de căutare precum Google.

Ce facem mai exact?

• Analizăm site-ul din punct de vedere al problemelor și oportunitățile de imbunătățire a acestuia.

• Analizăm concurența și interesul de căutare pe cuvintele cheie specifice.

Eliminăm erorile și optimizăm toate elementele interne ale site-ului.

Regândim conținutul site-ului corectând și structurând textele.

Optimizăm site-ul la standardele motoarelor de căutare atât pentru desktop, cât și pentru mobil.

Analizăm și monitorizăm evoluția site-ului prin intermediul unor tool-uri profesionale.

Email Marketing

Prin campanii de email marketing, brandul tău ajunge în inbox-ul cu costuri reduse. Te ajutăm să convertești pe segmentele alese!

Citește în continuare

Email marketing este un canal de marketing prin care compania ține legătura cu baza de date de clienți sau potențiali clienți prin intermediul comunicării prin email. Email marketing-ul a evoluat mult în ultimii ani datorită accesului permanent la email al utilizatorilor. Acest canal de marketing este foarte eficient pentru a readuce utilizatorii pe site-ul tău și pentru a-i influența să termine o acțiune nefinalizată de la ultima interacțiune cu website-ul. Mai exact, te ajută să convertești!

Principalele avantaje sunt:

Costurile reduse: pentru orice companiei costul unei campanii de marketing este unul dintre punctele centrale ale strategiei de promovare. Față de celelalte metode de a te promova, platformele de marketing sunt mult mai ieftine.

Creșterea vânzărilor: email marketing-ul este un instrument excelent de marketing online pentru a converti potențiali clienți.

Segmentarea listei de clienți: orice mesaj trebuie să aibă o țintă bine definită înainte de a fi trimis. Fiecare client în parte are anumite preferințe și nevoi, iar modul în care comunici și mesajul tău trebuie să  aibă la bază o strategie axată pe consumator.

Personalizare: email marketingul te ajută să îmbunătățești relația cu clienții tăi prin personalizarea mesajelor trimise. În acest fel creezi o experiență unică și o legătura mai puternică cu fiecare consumator în parte. Astfel, șansele tale de conversie cresc considerabil!

 „Mobile first” e deja aici! Site-ul tău e responsive?

Conceptul de ‘mobile first’ a apărut în urma studiului realizat de compania Google, prin care s-a dovedit că încă din 2015 numărul căutărilor de pe mobil a crescut semnificativ. În anul 2017 aproape 60% din traficul total de pe internet fiind efectuat de pe dispozitive mobile. Site-ul tău cum arată pe mobil?

Dacă alegi să lucrezi cu noi

Beneficiezi de

  • O ora de consultanță gratuită
  • Audit SEO gratuit
  • E-book ‘Cum să convertești’

Contact

Telefon: 0723.35.27.27
Email: contact@devhouse.eu
Adresa: Strada Siriului, Nr. 11, Bucuresti
Program: Luni-Vineri/10-18

Newsletter