loader image

AUDIT

Stim că îți iubesti site-ul, dar lasă-ne să analizăm design-ul, performanța și optimizarea SEO, precum și niveul de securitate.

REDESIGN WEB

Dacă aspectul site-ului tău nu te mulțumeste, sau mai grav, dacă acesta nu este unul responsive, noi te putem ajuta cu o nouă interfață.

WEB DESIGN

Conceptul de “design-first“ se aplică și în cazul nostru. Nu începem proiectul fără un design bine făcut și personalizat.

BRANDING

Elemente grafice, strategii de promovare, PR, Social Media, toate acestea îți sună ciudat? Noi te putem ajuta! Hai să pornești la drum într-un mod corect.

DEVELOPMENT

Site de prezentare? Magazin Online? Visul tău poate ajunge realitate alături de echipa noastră de developeri.

MENTENANȚĂ

Nimic nu este perfect. Un site are nevoie de întreținere constantă. îți securizăm, optimizăm și păstrăm în  siguranță toate informațiile din site.

Aptitudinile noastre

Suntem creativi, seriosi și puși pe treabă. Ne place să luăm inițiativă și lucrăm cu simț de răspundere la proiectele pe care le avem. Să nu ne credeți pe cuvant! Verificați site-ul și portofoliul nostru. Asteptăm Feedback!
Web Design & Development
Folosim conceptul de Design Sprint, asta înseamnă că pornim la drum cu o schită UX a proiectului, pe care o testam într-un mediu live. După ce analizam Feedback-ul, ne apucăm de dezvoltare, folosind cele mai bune și recente tehnologii, pentru ca site-ul tău să funcționeze fără probleme.
Branding & Marketing Online
Business-ul tău este un StartUp ce are nevoie de ajutor? Dacă răspunsul este da, atunci haide să discutăm despre noua ta strategie de comunicare în Social Media. Te putem ajuta și cu identitatea vizuală, precum logo, cărți de vizită etc.
Mentenanță
Ne ocupăm de partea din spate. Securizăm, actualizăm și întreținem servere sau site-uri. Instalăm certificate SSL, coduri de tracking, și ne ocupăm de backup-ul site-ului.

Pachetele de servicii DevHouse

Prețurile pachetelor de servicii reprezintă minimul necesar pentru lansarea proiectului, acesta putând varia în funcție de cerințe și nivelul de dificultate.

Intrebări frecvente

Dacă întrebarea ta nu se află în lista de mai jos, ne poți contacta pe adresa de email contact@devhouse.eu

Cum pot începe un proiect ?
În calitate de client, trebuie să achiziționezi un nume de domeniu și un hosting pentru lansarea site-ului. Dacă nu le ai deja, te putem ajuta cu o ora gratuită de consultanță.
Pot administra singur site-ul ? ( CMS )
Site-urile realizate de noi, au un panou intuitiv de administrare, care poate să fie folosit și de o persoană non-tehnică.
Oferiți suport după finalizarea site-ului ?
Da, în oferta noastră de servicii este inclus și un pachet de mentenanță.
Care este prețul unui site ?
Prețurile afișate pe site sunt orientative, acestea pot varia în funcție de dificultate și cerințe. Prețul de pornire pentru un site de prezentare este de 400€, pentru un magazine online este de 800€ iar pentru serviciile de branding 350€.
În cât timp este finalizat proiectul ?
În funcție de dificultatea proiectului, timpul minim de livrare este de 7 zile.
Drepturi legale
În temeiul art. 13 din Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului/ 27 aprilie 2016 (denumit în continuare GDPR) şi a legislaţiei locale în vigoare asigurăm protecția datelor perosanelor fizice.

Mai multe informații în pagina: https://devhouse.eu/politica-de-cookies/

Părerea clienților

Ne bucurăm atunci când un proiect realizat de noi are succes, asa că uite căteva dintre opiniile partenerilor DevHouse.

Elena Petrescu

Mulțumesc firmei DevHouse și mă bucur pentru buna colaborare pe care am avut-o. Au dat dovadă de seriozitate și au oferit servicii de buna calitate.

– Elena Petrescu

Stefania Balan

Am colaborat frumos, s-a realizat un site cum am dorit, într-un termen destul de scurt, mi s-au răspuns la toate întrebările.

– Ștefania Bălan

Programează o intalnire!

 

Hai să discutam despre proiectul tău, noi îți oferim o oră de consultanță gratuită.

Incepe acum

Contact

Telefon: 0723.35.27.27
Email: contact@devhouse.eu
Adresa: Strada Siriului, Nr. 11, Bucuresti
Program: Luni-Vineri/10-18

Newsletter